34 hodnocení

Madagaskarská kakaová hmota 100%

Excelentní madagaskarská kakaová hmota ze single origin kakaových bobů pěstovaných v madagaskarském pralese Sambirano. Jemně mletá fermentovaná a pražená semena kakaovníku pravého. 

Varianta
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
129 Kč 369 Kč 539 Kč 959 Kč od 129 Kč 115,18 Kč bez DPH 329,46 Kč bez DPH 481,25 Kč bez DPH 856,25 Kč bez DPH od 115,18 Kč bez DPH
Kategorie: Vše

Pokud potřebujete, aby se tabulka po cestě k Vám náhodou nepřelomila a zůstala tak jednom kuse, prosíme o upozornění do poznámky objednávky!

Tabulky balíme najednou do jednoho sáčku, snažíme se šetřit životní prostředí, jak jen to je možné.

Naše čokolády mají kladen důraz na dokonalou chuť - jelikož jsou vyráběny na Madagaskaru a ne v Evropě, tak se při dlouhé dopravě někdy “ošoupají”, vynikající chuť samozřejmě zůstává a neobsahují čokoládový "květ" (změna krystalové struktury kakaového másla vlivem teploty nad 23°C). Tímto způsobem je můžeme dovážet ve velkém a nabídnout Vám tak nízkou cenu.

Jak v našem koření, tak v kakaových produktech cílíme jen na to nejlepší z nejlepšího. Nabízíme Vám luxusní kakaovou hmotu, která byla vyrobena pouze z kakaových bobů tří vyhlášených odrůd kakaovníku pěstovaných a zpracovaných na Madagaskaru, nebyla nijak chemicky upravována (alkalizace, odstraňování antioxidačních flavonoidů, dodávání aromat), a má naprosto vynikající, bohatou chuť ušlechtilých kakaových bobů. Tato kakaová hmota je vyhledávána gurmány jako laskomina, ale především je vhodná na vaření, pro výrobu čokolád, couvertur, pralinek a ozdob jak v profesionálním cukrářství, tak při domácím experimentování. Vhodná pro vegetariány a vegany. Upozorňujeme, že kakaová hmota má velice nízký glykemický index, tedy pomaleji dodává energii, tolik nezatěžuje slinivku a zároveň je velice dobrým prebiotikem a skvělým antioxidantem.

Všechny madagaskarské čokolády, které nabízíme, obsahují POUZE některé z následujících složek:vysoce kvalitní kakaovou hmotu a z ní vyrobené kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko, přírodní vanilkové aroma a přírodní ne-GMO sojový lecitin (bez něj lze čokoládu nechemickou cestou jen těžko vyrobit hladkou a jemnou). Všechny naše madagaskarské čokolády také obsahují zhruba stejné množství energie a nejsou přeslazené – obsahují pouze 29-37% přidaného třtinového cukru, žádný bílý cukr. Běžné čokolády obsahují kolem 50% cukru.

Chuť: extrémně bohatá květinově-ovocná chuť a aroma kakaových bobů Criollo, Trinitario a Forastero. Velice hořká, čtvereček je výtečný jako digestiv po jídle či ke kávě.

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 2656kJ/640kcal, Tuky 53g, z toho nasycené tuky 31g, Sacharidy 27g, z toho cukry 1.7g, Bílkoviny 14g

Země původu a výroby: Madagaskar, baleno v ČR.

Výrobce: Chocolat Madagascar

Náš vlastní dovoz do ČR: ano

Latinský název: Theobroma cacao

Složení: kakaová hmota 100% (pražené madagaskarské kakaové boby odrůd Criollo, Trinitario, Forastero). Obsah kakaových složek 100%. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Zpět do obchodu