8 hodnocení

Madagaskarská čokoláda hořká 70%

Vynikající nepřeslazená hořká (avšak dostatečně sladká) madagaskarská čokoláda ze single origin kakaových bobů pěstovaných v madagaskarském pralese Sambirano.

Varianta
Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Skladem (>10 ks) Zvolte variantu
125 Kč 355 Kč 535 Kč 959 Kč od 125 Kč
Kategorie: Vše

Pokud potřebujete, aby se tabulka po cestě k Vám náhodou nepřelomila a zůstala tak jednom kuse, prosíme o upozornění do poznámky objednávky!

Tabulky balíme najednou do jednoho sáčku, snažíme se šetřit životní prostředí, jak jen to je možné. 

Naše čokolády mají kladen důraz na dokonalou chuť - jelikož jsou vyráběny na Madagaskaru a ne v Evropě, tak se při dlouhé dopravě někdy “ošoupají”, vynikající chuť samozřejmě zůstává a neobsahují čokoládový "květ" (změna krystalové struktury kakaového másla vlivem teploty nad 23°C). Tímto způsobem je můžeme dovážet ve velkém a nabídnout Vám tak nízkou cenu. 

Jak v našem koření, tak v čokoládě cílíme jen na to nejlepší z nejlepšího. Nabízíme Vám čokoládu, která je výjimečná hned z několika důvodů: byla vyrobena pouze z kakaových bobů tří odrůd kakaovníku (Criollo, Trinitario, Forastero) pěstovaných na Madagaskaru, nebyla nijak chemicky upravována (alkalizace, odstraňování antioxidačních flavonoidů, dodávání aromat), neobsahuje velké množství cukru, a má tak naprosto vynikající, čistou chuť ušlechtilých kakaových bobů. Jakmile tuto čokoládu jednou ochutnáte, budete ji zaručeně chtít znovu. Čokoláda je dobře použitelná i na vaření (je nejlepší ji při co nejkratším zahřívání nechat roztát na vodní lázni) a je vhodná pro vegetariány a vegany. Upozorňujeme, že hořká čokoláda má relativně nízký glykemický index, tedy pomaleji dodává energii, tolik nezatěžuje slinivku a zároveň je velmi dobrým prebiotikem a antioxidantem.

Všechny madagaskarské čokolády, které nabízíme, obsahují POUZE některé z následujících složek: vysoce kvalitní kakaovou hmotu a z ní vyrobené kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko, přírodní vanilkové aroma a přírodní ne-GMO sojový lecitin (bez něj lze čokoládu nechemickou cestou jen těžko vyrobit hladkou a jemnou). Všechny naše madagaskarské čokolády také obsahují zhruba stejné množství energie a nejsou přeslazené – obsahují pouze 29-37% přidaného třtinového cukru, žádný bílý cukr. Běžné čokolády obvykle obsahují kolem 50% cukru.

Chuť: vyvážená chuť hořké čokolády, kakaového másla a třtinového cukru s velmi bohatými květinově-kořeněnými tóny kakaových bobů. Akorát sladká a silně podmanivá.

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 2443kJ/588kcal, Tuky 44.7g, z toho nasycené mastné kyseliny 28.5g, mononasycené 15.2g, polynasycené 1.0g, Uhlovodíky 40.3g, z toho cukry 30.7g, Bílkoviny 6.1g, Sodík <0.05g.

Země původu a výroby: Madagaskar, baleno v ČR.

Náš vlastní dovoz do ČR: ano

Složení: hořká čokoláda 70% (kakaová hmota 60.0%, třtinový cukr 29.8%, kakaové máslo 10.0%, emulgátor non-GMO sojový lecitin). Obsah kakaových složek min. 70.0%. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: