35 hodnocení

Madagaskarská čokoláda hořká 70%

Vynikající nepřeslazená hořká (avšak dostatečně sladká) madagaskarská čokoláda ze single origin kakaových bobů pěstovaných v madagaskarském pralese Sambirano.

Varianta
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
325 Kč 125 Kč 355 Kč 535 Kč 959 Kč od 125 Kč 290,18 Kč bez DPH 111,61 Kč bez DPH 316,96 Kč bez DPH 477,68 Kč bez DPH 856,25 Kč bez DPH od 111,61 Kč bez DPH
Kategorie: Vše

Pokud potřebujete, aby se tabulka po cestě k Vám náhodou nepřelomila a zůstala tak jednom kuse, prosíme o upozornění do poznámky objednávky!

Tabulky balíme najednou do jednoho sáčku, snažíme se šetřit životní prostředí, jak jen to je možné. 

Naše čokolády mají kladen důraz na dokonalou chuť - jelikož jsou vyráběny na Madagaskaru a ne v Evropě, tak se při dlouhé dopravě někdy “ošoupají”, vynikající chuť samozřejmě zůstává a neobsahují čokoládový "květ" (změna krystalové struktury kakaového másla vlivem teploty nad 23°C). Tímto způsobem je můžeme dovážet ve velkém a nabídnout Vám tak nízkou cenu. 

Jak v našem koření, tak v čokoládě cílíme jen na to nejlepší z nejlepšího. Nabízíme Vám čokoládu, která je výjimečná hned z několika důvodů: byla vyrobena pouze z kakaových bobů tří odrůd kakaovníku (Criollo, Trinitario, Forastero) pěstovaných na Madagaskaru, nebyla nijak chemicky upravována (alkalizace, odstraňování antioxidačních flavonoidů, dodávání aromat), neobsahuje velké množství cukru, a má tak naprosto vynikající, čistou chuť ušlechtilých kakaových bobů. Jakmile tuto čokoládu jednou ochutnáte, budete ji zaručeně chtít znovu. Čokoláda je dobře použitelná i na vaření (je nejlepší ji při co nejkratším zahřívání nechat roztát na vodní lázni) a je vhodná pro vegetariány a vegany. Upozorňujeme, že hořká čokoláda má relativně nízký glykemický index, tedy pomaleji dodává energii, tolik nezatěžuje slinivku a zároveň je velmi dobrým prebiotikem a antioxidantem.

Všechny madagaskarské čokolády, které nabízíme, obsahují POUZE některé z následujících složek: vysoce kvalitní kakaovou hmotu a z ní vyrobené kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko, přírodní vanilkové aroma a přírodní ne-GMO sojový lecitin (bez něj lze čokoládu nechemickou cestou jen těžko vyrobit hladkou a jemnou). Všechny naše madagaskarské čokolády také obsahují zhruba stejné množství energie a nejsou přeslazené – obsahují pouze 29-37% přidaného třtinového cukru, žádný bílý cukr. Běžné čokolády obvykle obsahují kolem 50% cukru.

Chuť: vyvážená chuť hořké čokolády, kakaového másla a třtinového cukru s velmi bohatými květinově-kořeněnými tóny kakaových bobů. Akorát sladká a silně podmanivá.

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 2443kJ/588kcal, Tuky 44.7g, z toho nasycené mastné kyseliny 28.5g, mononasycené 15.2g, polynasycené 1.0g, Sacharidy 40.3g, z toho cukry 30.7g, Bílkoviny 6.1g, Sodík <0.05g.

Země původu a výroby: Madagaskar, baleno v ČR.

Výrobce: Chocolat Madagascar

Náš vlastní dovoz do ČR: ano

Složení: hořká čokoláda 70% (kakaová hmota 60.0%, třtinový cukr 29.8%, kakaové máslo 10.0%, emulgátor non-GMO sojový lecitin). Obsah kakaových složek min. 70.0%. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Zpět do obchodu