Grilovací koření
Námi mleté grilovací koření s nejlepší maďarskou paprikou uzenou na bukovém dřevě a s černým hořčičným semínkem. Velmi oblíbené!
Kategorie: | Vše |
---|
Vypiplané, čerstvě mleté, famózní
Grilované maso a zeleninu je potřeba nejprve skamarádit s dobrým kořením. Inspirovali jsme se světovými šéfkuchaři, jejich grilovací směsi jsme testovali a vybrali to, co nejlépe "funguje". I na naše grilovací koření nám pořád chodíte - kombinuje tu nejlepší maďarskou papriku uzenou na bukovém dřevě, černou hořčici, čerstvě mletý koriandr a další koření. Naše výroba také přirozeně nezná glutamát a soli používáme maximálně 10%, nikdy více. Jedním z tajemství naší směsi je i třtinový cukr, který následnou karamelizací grilovaný pokrm výtečně dochucuje. Na půl kila masa/zeleniny doporučujeme 2-3 vrchovaté polévkové lžíce. V naší směsi je jen malé množství soli, takže račte dosolit podle své chuti.
UPOZORNĚNÍ: Koření má díky česneku a třtinovému cukru po vakuování tendenci tvrdnout, což není nijak na závadu - pokud je koření po otevření tvrdé, stačí jej "rozbít" a bude zase sypké.
Složení: koriandr, třtinový cukr, česnek, sladká paprika, alergen hořčičné semínko, chilli, římský kmín, sůl max. 10%
Námi namleto: ano
Skladování: pro zachování vysoké kvality směsi ji uchovávejte v našem vakuovém sáčku při pokojové teplotě, mimo sluneční záření. Sáček mějte dobře uzavřený, je vhodné jej navíc umístit do uzavřené sklenice (čím menší, tím lepší), aby se silice a aroma nemohly ztrácet do volného prostoru.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.