Vynikající hořká čokoláda z ugandských kakaových bobů Forastero. Není tak hořká a tak se dá konzumovat i ve větším množství.
Kategorie: | Vše |
---|
Velmi příjemná čokoláda vyrobená v Belgii z ugandských kakaových bobů odrůdy Forastero. Díky této odrůdě bobů není čokoláda příliš hořká ani příliš kyselá, je jemnější, lehce ovocná, plná, zemitá, příjemně čokoládová. Díky nízkému obsahu cukru a nízké hořkosti máme tuto čokoládu oblíbenou jako "konzumní", tedy když máme chuť na čokoládu, ale nechceme příliš cukrovat :)
Chuť: Jemnější, není příliš hořká ani kyselá, přesto plná, zemitá, příjemně čokoládová, lehce ovocná
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 2475kJ/598kcal, Tuky 47.9g, z toho nasycené mastné kyseliny 29.9g, mononasycené 16.4g, polynasycené 1.5g, Sacharidy 24.1g, z toho cukry 18.9g, Bílkoviny 10.2g, Sodík 7mg.
Země původu a výroby: Belgie (boby pěstovány v Ugandě), baleno v ČR.
Výrobce: Belcolade
Náš vlastní dovoz do ČR: ano
Složení: hořká čokoláda 80% (kakaová hmota 32.5%, cukr 18.9%, kakaové máslo 47.5%). Obsah kakaových složek min. 80.0%. Může obsahovat stopy mléka. Uchovávejte v temnu při teplotě 14-18°C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.