13 hodnocení

Madagaskarská čokoláda mléčná 40%

Vynikající nepřeslazená mléčná (avšak dostatečně sladká) madagaskarská čokoláda ze single origin kakaových bobů pěstovaných v madagaskarském pralese Sambirano.

Varianta
Skladem (2 ks) Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
125 Kč 349 Kč 539 Kč 959 Kč od 125 Kč
Kategorie: Vše

Pokud potřebujete, aby se tabulka po cestě k Vám náhodou nepřelomila a zůstala tak jednom kuse, prosíme o upozornění do poznámky objednávky!

Tabulky balíme najednou do jednoho sáčku, snažíme se šetřit životní prostředí, jak jen to je možné. 

Naše čokolády mají kladen důraz na dokonalou chuť - jelikož jsou vyráběny na Madagaskaru a ne v Evropě, tak se při dlouhé dopravě někdy “ošoupají”, vynikající chuť samozřejmě zůstává a neobsahují čokoládový "květ" (změna krystalové struktury kakaového másla vlivem teploty nad 23°C). Tímto způsobem je můžeme dovážet ve velkém a nabídnout Vám tak nízkou cenu. 

Jak v našem koření, tak v čokoládě cílíme jen na to nejlepší z nejlepšího. Nabízíme Vám čokoládu, která je výjimečná hned z několika důvodů: byla vyrobena pouze z kakaových bobů tří odrůd kakaovníku (Criollo, Trinitario, Forastero) pěstovaných na Madagaskaru, nebyla nijak chemicky upravována (alkalizace, odstraňování antioxidačních flavonoidů, dodávání aromat), neobsahuje velké množství cukru, a má tak naprosto vynikající, čistou chuť ušlechtilých kakaových bobů. Jakmile tuto čokoládu jednou ochutnáte, budete ji zaručeně chtít znovu. Čokoláda je dobře použitelná i na vaření (je nejlepší ji při co nejkratším zahřívání nechat roztát na vodní lázni).

Všechny madagaskarské čokolády, které nabízíme, obsahují POUZE některé z následujících složek: vysoce kvalitní kakaovou hmotu a z ní vyrobené kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko, přírodní vanilkové aroma a přírodní ne-GMO sojový lecitin (bez něj lze čokoládu nechemickou cestou jen těžko vyrobit hladkou a jemnou). Všechny naše madagaskarské čokolády také obsahují zhruba stejné množství energie a nejsou přeslazené – obsahují pouze 29-37% přidaného třtinového cukru, žádný bílý cukr. Běžné čokolády obvykle obsahují kolem 50% cukru.

Chuť: vyvážená chuť mléčné čokolády, kakaového másla a třtinového cukru s květinově-kořeněnými tóny kakaových bobů. Akorát sladká a silně podmanivá.

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 2402kJ/574kcal, Tuky 41g, z toho nasycené tuky 25g, Sacharidy 45g, z toho cukry 43g, Bílkoviny 11g, Sůl 0.24g.

Země původu a výroby: Madagaskar, baleno v ČR.

Výrobce: Chocolat Madagascar

Náš vlastní dovoz do ČR: ano

Složení: mléčná čokoláda 40% (kakaové máslo 34%, třtinový cukr 32,3%, sušené plnotučné mléko 22.0%, kakaová hmota 13%, emulgátor non-GMO sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma). Obsah kakaových složek min. 40.0%. Obsahuje mléko, může obsahovat stopy ořechů. 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu